Vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde 24/7

Vi overholder altid den aftalte deadline

Facaderenovering udført af erfaren fagmand

Drømmer du om at få foretaget en vandskuring af dit hus eller en anden form for facaderenovering? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte Murermester 24/7 for professionel hjælp. Vi har mange års erfaring og er derfor i stand til at løse enhver opgave. Vores kunder kommer primært fra Faxe, Køge, Haslev og Næstved, men vi står til rådighed over hele Sjælland.

Hvis din facade trænger til en kærlig hånd, så kan du med fordel kontakte vores firma og få udført en professionel facaderenovering. Vi har mere end 12 års erfaring i branchen og kan derfor løse store som små opgaver. Hvis du får foretaget en renovering af facade, vil du ikke bare løfte huset udseendemæssigt, men husets værdi vil sandsynligvis også stige.

Hvad koster facaderenovering?

Den nøjagtige pris på en facaderenovering varierer fra opgave til opgave. Det kommer nemlig an på, hvilken type af renovering der er tale om.​

Det kan f.eks. være, du kunne tænke dig en særlig type pudsning af facade eller vandskuring af hus. Uanset hvilken løsning du skal have, så kan du forvente konkurrencedygtige priser hos os.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Derfor kan du forvente professionelle og holdbare løsninger hver gang. Vi tilbyder desuden kompetent rådgivning og vejledning til alle kunder, som ønsker hjælp til at vælge den helt rigtige løsning.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig eller modtage et godt tilbud, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi er dine specialister inden for facaderenovering.

Vi kan kontaktes på telefon 23 63 87 60 eller på info@mm24syv.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udfyld formularen og få et tilbud - det er helt gratis!​

 
 
Vedhæft billeder til os *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook og se vores mange projekter

★★★★★

"En fantastisk dygtig murer, der er passioneret omkring sit arbejde og går op i selv den mindste detalje."​

- Camilla Langendorff Larsen

★★★★★​

"En rigtig dygtig Håndværker som er meget præcis . Sådan skal det gøres !"

- Arnt Stenager Nielsen​

Murermester 24/7 - Tlf.: 23 63 87 60 - E-mail: info@mm24syv.dk - CVR: ​39443309 - Kastanievej 3, 4640 Faxe